Kotisivut yritykselle

Kotisivut – markkinoinnin kulmakivi

Selkeät, yrityksen tarpeisiin rakennetut kotisivut tukevat yritystä sen jokapäiväisessä liiketoiminnassa. Kun yrityksen kotisivut ovat nykyaikaiset, toimivat ja ajan tasalla, ne antavat ne positiivisen kuvan yrityksestä ja jäävät myös paremmin asiakkaidesi mieleen.

Usein törmää sivustoihin, joita ei ole päivitetty vuosikausiin ja etusivulla on mahdollisesti tuo samainen vuoden 1995 ”Tervetuloa uusille kotisivuillemme” teksti neonväriloistossaan.   Siksi meille on myös tärkeää, että yritys voi halutessaan itse päivittää sivuja helposti. Kun asiakkaasi pysyvät ajan tasalla yrityksen tuotteista ja palveluista, pystytään kotisivujen potentiaalia hyödyntämään markkinoinnissa aivan uudella tasolla.

Kotisivujen tärkeyttä päivittäisessä toiminnassa ei kannata aliarvioida. Alasta riippumatta hyvin suuri osa asiakkaista tutustuu yrityksen kotisivuihin jossain vaiheessa. Syy on yleensä palveluntarjoajien kartoitus, mielenkiinto tuotteita kohtaan tai yhteystietojen etsiminen. Se, että yritykseltä ei löydy kotisivuja, voi riittää monelle asiakkaalle syyksi kääntyä toisen palveluntarjoajan puoleen.

Palvelukokonaisuudet

Tarjoamme yhden, juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin. Laadimme aina asiakkaamme kanssa juuri hänen terpeisiinsa sopivan kokonaisuuden. Toiset tarvitsevat kotisivut tuekseen jokapäiväisessä työssään, toisille se on kanava kertoa yrityksestä perustietoa ja toimia yhteydenottokanavana.

”Yksi palvelukokonaisuus, sinun tarpeisiisi sopiva!”